اکستنشن یا کاشت مژه از روش های نوین به منظور زیباتر کردن مژه های طبیعی به شمار می رود. این روش، امکان داشتن مژه های بلند، پر و خوش حالت را برای بسیاری از افراد فراهم می کنند. با توجه به روش های متعددی که برای کاشت مژه وجود دارد، انتخاب بهترین روش بسیار مهم است. با این وجود، بسیاری از خانم هایی که می خواهند کاشت مژه انجام دهند، اطلاعات کافی در مورد تفاوت بین اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم ندارند. اگر می خواهید پاسخ به سوال «فرق بین اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم چیست؟» را بدانید، با ما همراه باشید.

انواع اکستنشن مژه
روش های متنوعی برای انجام اکستنشن مژه وجود دارد. انتخاب روش مناسب نیاز به شناخت و آگاهی دارد. برای آشنایی با انواع روش های اکستنشن مژه می توانید به آکادمی لاکچری مراجعه کنید. در این آکادمی، دوره های آموزش کاشت مژه به طور کامل معرفی می شوند.
برخی از متداول ترین انواع مدل اکستنشن شامل مژه طبیعی، کلاسیک، والیوم و مگا والیوم می شوند. در ادامه، به توضیح این چهار روش محبوب و متداول می پردازیم:
اکستنشن طبیعی یا مژه به مژه
در روش اکستنشن طبیعی سعی می شود تا مژه های مصنوعی در نهایت شبیه به مژه های طبیعی به نظر رسند. در این روش، از تارهایی با ضخامت، رنگ و اندازه شبیه به مژه طبیعی فرد استفاده می شود. دلیل محبوبیت اکستنشن طبیعی، عدم ایجاد حالت مصنوعی در صورت است. از سوی دیگر، مژه ها با حفظ حالت طبیعی چشم ها، پر پشت تر و حجیم تر به نظر می رسند.
اکستنشن کلاسیک؛ ترکیب مژه های طبیعی یا مصنوعی
در روش کلاسیک، مژه های مصنوعی در کنار مژه های طبیعی چسبانده می شوند. در واقع، اکستنشن کلاسیک ترکیبی از مژه های طبیعی و مصنوعی است. به منظور حفظ حالت چشم ها و صورت، تعداد تارهای مصنوعی به اندازه طبیعی در نظر گرفته می شوند. با این وجود، اندازه تارهای مصنوعی بزرگ تر از مژه های طبیعی انتخاب می شوند. تفاوت اکستنشن کلاسیک با طبیعی نیز در انتخاب اندازه تارهای مصنوعی است.
اکستنشن کلاسیک به دلیل مزایای متعددی که دارد، مورد توجه بسیاری از خانم ها قرار می گیرد. از مهم ترین مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم نیاز به کشیدن خط چشم و ریمل
- حفظ حالت طبیعی چشم ها و صورت
- دوام و ماندگاری بیشتر
- امکان استفاده از لنز
لازم به ذکر است که اکستنشن مژه کلاسیک بدون درد انجام می شود.

اکستنشن کلاسیک نیز مانند سایر روش های کاشت مژه باید توسط افراد متخصص و ماهر انجام شود. در غیر اینصورت، منجر به چسبیدن مژه های طبیعی به یکدیگر و کنده شدن آن ها می شود. علاوه بر این، از دیگر معایب اکستنشن کلاسیک می توان به ایجاد عفونت، قرمزی و سوزش در اثر ورود چسب به چشم اشاره کرد.
فن سازی با اکستنشن والیوم
استفاده از مژه های مصنوعی در روش اکستنشن مژه والیوم بسیار بیشتر از روش های کلاسیک و طبیعی است. در این روش که به آن فن سازی نیز گفته می شود، چند تار مصنوعی به یک تار مژه طبیعی چسبانده می شود. به این ترتیب، مژه ها پر پشت تر و حجیم تر به نظر می رسند. در نتیجه، دیگر نیازی به استفاده از فرمژه، ریمل با خط چشم برای پررنگ نشان دادن مژه های خود نخواهد بود.
بیشتر بخوانید: آموزش کامل تمام نکات لازم برای کاشت ناخن در دوره آموزش ناخن آکادمی لاکچری
از سوی دیگر، تارهای مصنوعی اکستنشن مژه والیوم آنقدر ظریف و سبک هستند که هیچ سنگینی و فشاری روی مژه ها احساس نمی شود. با این وجود، هزینه انجام آن در مقایسه با سایر روش های کاشت مژه بسیار بالاتر است و نیاز به مراقبت بیشتری هم دارد. از آنجایی که تارهای مصنوعی بسیار ظریف و سبک انتخاب می شوند، در نگهداری از آن ها باید دقت شود.به دلیل این که تعداد مژه های مصنوعی بکار رفته در اکستنشن والیوم بسیار بیشتر است، انجام آن نیز به دقت و مهارت نیاز دارد. در نتیجه، حتماً برای کاشت مژه به روش والیوم به افراد متخصص در این زمینه مراجعه کنید.
مژه های حجیم تر با اکستنشن مگا والیوم
اکستنشن مگا والیوم در واقع همان اکستنشن والیوم با تارهای مصنوعی حجیم تر است. در این روش، به هر تار مژه طبیعی، 18 تار مژه مصنوعی اضافه می شود. در نتیجه، حجم نهایی مژه ها در مقایسه با سایر روش های کاشت مژه بسیار بیشتر به نظر می رسد.

انواع مدل اکستنشن مژه
روش های متعددی برای کاشت مژه یا اکستنشن بکار می روند. با این وجود، مدل اکستنشن مژه باید بر اساس فرم و حالت مژه ها و چشم ها انتخاب شود. برخی از متداول ترین مدل های اکستنشن مژه عبارتند از:
- اکستنشن مژه طبیعی یا کاشت مژه تار به تار
- کاشت مژه ترکیه ایی
- روش ال برای کاشت مژه
- مژه بوته ای
- اکستنشن مژه هیبریدی
- کاشت مژه کیم کارداشیان
- مژه عروسکی
- روش کاشت مژه چشم گربه ای
- اکستنشن مژه خلیجی
- مژه اداری
- اکستنشن مژه نیمه
- کاشت مژه از داخل
- روش کاشت مژه با چشم باز
- کاشت هیدن یا مخفی
در تمامی موارد بالا، از ترکیب روش های کاشت کلاسیک و والیوم (یا مگا والیوم) استفاده می شود. به این نکته توجه داشته باشید که اکستنشن مژه هیچ آسیبی به مژه های طبیعی نمی زند و باعث ریزش آن ها نمی شود.

تفاوت اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم
کاشت مژه به روش کلاسیک و والیوم، تفاوت های قابل توجهی با یکدیگر دارد. اولین تفاوت در مراحل مختلف کاشت و نحوه چسباندن مژه های مصنوعی است. در روش کلاسیک، کاشت مژه به صورت تار به تار انجام می شود. مژه های انتخاب شده در روش کلاسیک متناسب با تعداد مژه های طبیعی هستند و به صورت تک به تک به مژه های طبیعی چسبانده می شوند. علاوه بر این، اندازه، ضخامت و تعداد تارهای مصنوعی را می توان در روش کلاسیک کاشت مژه بر اساس فرم و حالت چهره تغییر داد.
در روش اکستنشن والیوم، چندین مژه مصنوعی به یک مژه طبیعی چسبانده می شوند. از آنجایی که این تارها بسیار سبک و ابریشمی هستند، وزن زیادی ندارند و برای حرکت پلک مشکل ایجاد نمی کنند. به این نکته توجه داشته باشید که ماندگاری و دوام مژه های مصنوعی در روش والیوم بسیار بیشتر از کلاسیک تخمین زده می شود.

نتیجه گیری
اکستنشن یا کاشت مژه در سال های اخیر محبوبیت بسیار زیادی در میان خانم ها پیدا کرده است. یکی از دلایل اصلی محبوبیت روش های مختلف کاشت مژه، عدم داشتن عوارض جانبی و خطرات جدی برای سلامتی محسوب می شود. سوزش چشم برای کسانی که اکستنشن مژه انجام می دهند، کاملاً طبیعی است. با این وجود، کاشت مژه در مراکز غیر بهداشتی و توسط افراد نابلد می تواند عفونت های چشمی و خطرات جدی به دنبال داشته باشد.
کاشت مژه بسته به حالت چهره و چشم ها به روش های مختلفی قابل انجام است. آکادمی لاکچری از بهترین آموزشگاه های کاشت مژه تهران به شمار می رود. در این مرکز، دوره های مختلف آموزش انواع اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم به منظور زیباتر کردن مژه ها برگزار می شود. با شناخت انواع و مدل های مختلف اکستنشن مژه می توان انتخاب ایده آلی داشت.
منبع:beautybyallieb ، divinelashes ، schoolofglamology
آکادمی لاکچری
سوالات متداول
فرق اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم چیست؟
در اکستنشن مژه کلاسیک ، مژه ها به صورت تک به تک به مژه های اصلی فرد چسبیده می شود اما در اکستنشن والیوم ، یک دسته مژه به یک تار مژه وصل خواهد شد.
مدت ماندگاری اکستنشن والیوم و کلاسیک به چه صورت است؟
اکستنشن در مدل كلاسيك يك ماه و نيم و در مدل واليوم بالاي دو ماه ماندگاری دارد اما تمامي لاين هاي اكستنشن بايد هر سه هفته ترميم شوند.
No comment